• No categories
banner ad
banner ad

Modele inele

VeeShop va ofera un set deosebit format DIN 7 inele cu MODELE etnice Indiene. Inelele sunt DIN Aliaj argintiu patinat, décorer cu margele opalescente de diverse forme. Inelele au diverse forme si MODELE, poumon PE deget, Cu Flori Rotunde MICI, sau cu divers motive etnice. Se pot Purta pe orice deget, dans functie de preferinte. Inelele au diamètre fixe,… Inele modèle UNICAT realizate cu Pietre Naturale sau Elemente culese DIN Natura, MODELE deosemorsure Lucrate fait à la main sau inele pentru chakre cu crsitale Naturale perfecte pentru femeia MISTICA. Bagues pour femmes… inelul este cel mai vizibil accesoriu, iar El spune multe Despre Tine, alege-l cu Atentie in ASA fel incat sa te reprezinte cu adevarat. Inele DIN Argint sau Alama Lucrate manuel. Inele in editie limitata si inele modèle UNICAT, inele Lucrate Manual si cu Atentie deosebita asupra detaliilor fine, pe toate le gasiti la cele mai accesibile preturi. Veeshop va ofera un Inel deosebit, DIN Aliaj inoxidabil, plaçât cu Aur Alb, stantat 18KGP.

Modelul este potrivit pentru logodna, este decorat cu cristal central Montat cu gherute si cristale MICI PE laterale. Veeshop va ofera un set deosebit SCPUOM DIN trei inele cu MODELE etnice. Inelele sunt DIN Aliaj métallique flambeaux si au VIDUS motive traditionale de inspiration Indiana, iar doua DIN ele sunt décorer cu Pietre de Howlit, una triunghiulara si cealalta dreptunghiulara. Se pot Purta pe orice deget, dans functie de preferinte. Inelele nu sunt ajustabile. Veeshop va ofera un Inel Boho, modèle de poumon hexagonal, DIN Aliaj métallique inoxidabil argintiu. Inelul sont dans Centru o Piatra Lunga hexagonala DIN Howlit. Sont dimensiune ajustabila si este disponibil PE Alb si turcoaz… VeeShop va ofera un Inel modèle minimal, foarte delicat, rasucit, Cu INIMIOARA.

Accesoriul Perfect si discret. Inelul este disponibil PE argintiu si auriu. . Ametistul:-inlatura blocajele de dependentele de orice Tip; -stimuleaza Chakra celuJe de-Al treilea Ochi si a gatului; -Pune in legatura cu Regatul Angelic; -ajuta in caz de insomnii. Inel cu baza reglabila argintie + con de Brad Prins naturels dans Rasina. #produsunic. Inel cu baza argintie reglabila cu un Trandafir naturel si uscat Prins in Rasina, pentru mai mult romantisme in viata ta…. Malachitul este o Piatra de transformare deoarece incurajeaz asumarea de riscuri si de schimbare.

Consolideaza capacitatea de a absorbi si de a Procesa informatii si ajuta la intelegerea conceptelor dificile.

Category: Uncategorized

Comments are closed.

banner ad